Mivel szolgálják a Cascade berendezések Önt?

 

A Cascade Black Art modellekben:

A „titán-arany” bevonat a beltéri hőcserélőn a működési paraméterek drasztikus javulásán túl a működése folytán az egészségre is kimondottan jó hatást gyakorol.

A beépített 5 in 1 szűrő 5-szörös légtisztítást nyújt.

Fotokatalitikus szűrő: oxidálja, és elpusztítja az élő organizmusokat (pl.: baktériumok, vírusok), és sok más szennyeződéseket. Ezüst ion szűrő: az ezüst már régóta ismert a jótékony egészségügyi hatásairól, és használatos a mikroorganizmusok (pl. vírusok) elpusztításában. Az aktív szénszűrő már egy hatékonyan bevált regenerálható megoldás a levegő minőségének javítására. A Katechin szűrő már több év alatt bizonyított, hogy hatékony ellensége a baktériumoknak, és a kellemetlen szagot okozó elemeknek.

A C-vitamin „szűrő” az egészséget támogató anyagot juttat a levegőbe.

A Cascade Vision és Bora modellek alapfelszereltsége a Cold Plasma ionizátor! A hideg plazma sokáig érthetetlen fogalom volt, de mára már kiforrott technológia lett. Ezen belül is a környezetbe jutó nagy mennyiségű negatív polaritású ion a legfontosabb a számunkra! Ezek megkötik és semlegesítik a pozitív polaritású szennyeződéseket, és megölik az ilyen polaritással rendelkező mikroorganizmusokat.

Ha további kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, keressen minket!
KATALÓGUS